Cautare

5129 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (3.07 secunde)
Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a oferit un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre inceputurile sale ca om de afaceri, despre viata de investitor in fotbal si despre relatia cu Gigi Becali, omologul sau de la FCSB.
FC Botosani a facut spectacol pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti, scor 5-0, in direct pe Digi Sport 1, in etapa cu numarul 24 din Liga 1.
Dupa esecul cu U Craiova 1948 si remiza surprinzatoare cu CS Mioveni, Rapid a castigat cu 2-1 pe terenul celor de la FC Botosani, in etapa a 28-a din Liga 1.
Marius Croitoru si Laurentiu Reghecampf au oferit declaratii la finalul partidei FC Botosani - Universitatea Craiova, scor 2-0. ... Nu pot sa ma culc linistit, vreau sa fie o lupta corecta", a spus antrenorul de la FC Botosani.
Bataie cu cutite la un mall din Botosani. Un conflict grav s-a iscat intre mai multe persoane la ultimul etaj al mall-ului Uvertura.
Zeci de masini au ramas blocate din cauza zapezii pe drumuri din judetul Botosani. La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost inregistrate in ultimele ore 20 de apeluri de urgenta.
Situatie este dramatica in tot judetul Botosani. Peste 400 de oameni au ramas inzapeziti in peste 200 de masini, anunta ISU.
UTA Arad avea nevoie ca de aer de o victoria cu FC Botosani, in etapa a patra din play-out, insa s-a ales cu o infrangere, 0-2, dupa o dubla a golgheterului Mailat, care a fost ajutat si de gafa portarului Kucher.
Un copil de trei ani fost atacat de un roi de albine, in timp ce se juca in curtea casei, in Botosani.
Giovanni Costantino FC Botosani: Ducan - Benzar, Mutombo, Pius, Dragu - David, Dican, Florescu - N'Goma, Drole, Adams Rezerve: Ureche, Seroni, Dragomir, Sadkiu, Cioiu, Casap, Petro, Olinga, Pinson Antrenor:
Procurorii anticoruptie au facut deja 11 retineri in mega-dosarul de coruptie din Botosani care vizeaza sefi din spital, dar si de la Consiliul Judetean.
Un sofer de TIR din Botosani, in varsta de 51 de ani, a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac, in zona localitatii Ipotesti.
Doi politisti au fost batuti de mai multi indivizi in centrul orasului Botosani. Agentii erau in timpul liber si ar fi fost agresati la scurt timp dupa ce ar fi iesit dintr-un restaurant.
Trei oameni, printre care si un minor de 16 ani, au ajuns de urgenta la spital cu rani grave dupa ce un grup de barbati s-au luat la bataie cu mai multe cutite intr-un bar din comuna Calarasi, judetul Botosani.
"U" Cluj s-a impus in fata celor de la FC Botosani, scor 3-0, in prima etapa din play-out-ul SuperLigii. La finalul partidei, Bogdan Andone (49 de ani) a avut un discurs dur si a acuzat arbitrajul.
Un copil de doi ani din comuna Tudora, judetul Botosani, este cautat de zeci de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari.
veniturile obtinute de organizatiile nonprofit si organizatiile patronale din vanzarea/cesionarea titlurilor de participare obtinute din plasarea disponibilitatilor rezultate din venituri scutite.
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai apreciate tenismane romance, cu rezultate extraordinare la Wimbledon se acorda doamnei Corina Morariu. ... Premiul special pentru cel mai tanar sportive cu rezultate extraordinare se acorda lui Denis Ieremia.
Intr-o declaratie facuta dupa sedinta BPC, Tariceanu a tinut sa precizeze ca decizia sa de aplicare a hotararii luate in sedinta anterioara a Delegatiei Permanente, care prevede ca liderii organizatiilor cu rezultate sub 15% in alegeri sa-si depuna mandatele, nu vizeaza o persoana anume.
Alegerile locale din acest an nu au adus un rezultat stralucit la nivel central nici pentru Partidul Conservator, nu mai putin de 13 filiale obtinand rezultate sub media partidului la nivel national, care nici ea nu este foarte mare.
google-analytics.com